ПОДІЯ
STEM Day
21.09.2018
STEM Day
У середу 19 вересня в Globe International School відбулась презентація напрямку STEM-освіти.

STEM-освіта – це низка чи послідовність курсів або програм навчання, яка готує учнів до успішного працевлаштування, до освіти після школи або для того й іншого, вимагає різних і більш технічно складних навичок, зокрема із застосуванням математичних знань і наукових понять.

Термін вживається для позначення популярного напряму в освіті, що охоплює природничі науки (Science), технології (Technology), технічну творчість (Engineering) та математику (Mathematics). Це напрям в освіті, при якому в навчальних програмах посилюється природничонауковий компонент та додаються інноваційні технології.

У STEM-освіті активно розвивається креативний напрямок, що включає творчі та художні дисципліни. Тому що майбутнє, засноване виключно на науці, навряд чи когось порадує. Але майбутнє, яке втілює синтез науки і мистецтва, хвилює нас вже зараз.

 Саме тому вже сьогодні Globe International School думає, як виховати кращих представників майбутнього у своєму освітньому середовищі. В нашій школі будуть діяти гуртки з робототехніки та конструювання (Gigo, Arduino), графічного та веб-дизайну (Illustrator, Photoshop), креативного технічного мислення (ТРИЗ та ейдетика) та програмування (Scratch, Python).

 Ми запрошуємо наших батьків та учнів приєднатись до занять із STEM-освіти, які будуть проходити на базі нашої школи у другій половині дня та навіть у суботу. Деталі ви можете уточнити у класних керівників.