ПОДІЯ
У прагненні до нового: саморозвиток вчителів
04.09.2018
У прагненні до нового: саморозвиток вчителів
Напередодні навчального року педагогічні працівники занурилися у серію воркшопів, майстер-класів та психологічних тренінгів.

Спершу повідомимо, що ми переходимо із системи вихователів ГПД на новий формат – тьюторинг. В його основі лежить розвиток індивідуальної особистості учня, що сприяє розвитку критичного, креативного мислення, емоційного інтелекту, вмінню навчатися, бути самостійним, вміти робити вибір, приймати рішення та нести відповідальність.

Завдання нашої школи - допомогти учню побачити та зрозуміти свої індивідуальні особливості та навчити їх використовувати в будь-якій свої діяльності. Координувати впровадження тьюторингу буде бізнес-тренер та коучер Роксолана Левицька, що провела серію зустрічей з педагогічним колективом.

27-29 серпня вчителі пройшли курс «Сторітеллінгу» з Сергієм Гавриловим. Сторителінг - мистецтво захоплюючої розповіді. Чого хочуть діти? Щоб їх зацікавили, здивували, пообіцяли пригоду, розкрили секрети. Тепер це можливо у шкільному форматі! На наших уроках вчителі не тільки доносять інформацію, а й ідею; одночасно задіють логічне та образне мислення. Наші уроки завдяки сторителінгу стають більш живими, цікавими, захоплюючими, швидко запам'ятовуються. «Розповідайте історії – змінюйте життя!», - з таким гаслом звернувся до вчителів тренер Сергій Гаврилов.

Стреси у школі? Ні, не чули. Дитячий і сімейний психолог, фахівець з психо-тілесної терапії, бодинаміки і арт-терапевт Інна Засоба 31 серпня розкрила команді Globe International School секрети, як не допускати стреси у роботі вчителів та в процесі навчання у дітей. Тепер у нас є арсенал вправ, які допомагають завжди бути у ресурсному стані.