ПОДІЯ
День Вишиванки
18.05.2018
День Вишиванки
17 травня в нашій школі відбулося святкове дійство, присвячене Дню Вишиванки. Цей день в історії нашого навчального закладу відзначився Родинним дефіле.

Кожний народ на землі з покоління в покоління передає свої звичаї, побут, легенди й світогляд. Усе, що людина вважає своїм, рідним, близьким і улюбленим, успадковано ним від предків і дбайливо зберігається в сучасному світі. Сімейні традиції допомагають людині стати особистістю й гідним громадянином своєї країни. Дозволяють пишатися своїми коріннями, цінувати його.

Будь-яка родина сильна своїми традиціями. Шкільні дійства є тим простором, який об'єднує учителів, учнів, і батьків у шкільній родині. Плекаючи сімейні традиції, ми маємо значно більше шансів порозумітися у спільній співпраці, навчанні та вихованні наших дітей.

Шкільні традиційні свята мають бути приводом відпочити від сірих буднів у родинному колі, доторкнутися до історії. Дотримання сімейних традицій викликає сильні емоції, відкладає враження на подальше життя, змушує співпереживати, уважно ставитися до пам'яті минулого, до своїх історичних коренів.

Тож хай свята в нашій шкільній родині будуть світлими, родинне коло – великим і дружним, а традиції об’єднують нас.

Більше фотографій за посиланням: http://gymnasium.com.ua/school_life/photo/388/