ПОДІЯ
Вельмишановні наші батьки!
11.05.2018
Вельмишановні наші батьки!
Наша школа відновлює традиції родинних свят. Чим сильніші традиції в родині, тим більш самодостатньою та впевненою в собі виростає дитина.

Сім’я – найважливіша складова в житті кожної людини, це те, що залишається попри все. Члени справжньої родини знають, чують та розуміють одне одного. І в цьому не останню роль відіграють сімейні традиції. Традиції в родині можуть бути великі чи маленькі, помпезні чи й зовсім незначні, але головне – це те, що ваші діти понесуть їх крізь покоління.

Так само, як ви несете у власну родину традиції, які були прийняті у вашій сім’ї, коли ви самі були дітьми. Якщо традиції підтримувати правильно, вони створюють специфічну атмосферу, казкову магію, особливий святковий дух та смак у прісному повсякденному житті. Завдяки сімейним традиціям люди мають змогу не лише вивчити одне одного, а й зменшити відстань між поколіннями.

Дозвольте від усього сердця запросити Вас на шкільне родинне дійство - Всесвітній день вишиванки. Це міжнародне свято, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції. Воно є самобутнім і самодостатнім, не прив'язане до жодного державного чи релігійного. У цей день кожен охочий може долучитись до святкування, одягнувши вишиванку на роботу, до університету, школи чи садочка.

Разом із тим, така дія має глибокий контекст, адже йдеться про вираження своєї культури, освіченості та духовної свідомісті. Як показує досвід, люди в в цей день завжди піднесені та усміхнені, адже в стародавньому одязі закодовано багато символів сили, добробуту, краси та оберегів..

Суть саме у тому, щоб, одягнувши вишиванку, в цей день всією великою шкільною родиною ми показали свою єдність не тільки зі святом, а найперше, із нашими вихованцями, підтримали їхню ідею в бажанні пишатися своїми батьками, своїми маленькими і великими родинами, відчуттям, що ви єдині і завжди поряд.

Шановні батьки, прошу приєднатися до свята разом із братиками та сестричками, дідусями і бабусями наших учнів і взяти участь у шкільному Родинному дефіле вишиванок, яке відбудеться 17 травня о 8 годині 30 хвилин.

Ваша, Діана Савченко