ПОДІЯ
Happy birthday Cambridge Globe International School!
07.03.2018
Happy birthday Cambridge Globe International School!
П'ять років - це багато чи мало?

Шановні друзі! Вітаю нас з маленьким першим ювілеєм! Сьогодні нам 5 років. Я не знаю багато це чи мало, але для всієї нашої родини це ціле життя. Це своя історія створення, історія діяльності та історія майбутнього!
Хочу привітати і сказати величезне дякую за мрію, яка втілилася в життя: колишньому та нинішньому керівництву «Промінвестбанка» (А.В. Рожку, В.В. Башкірову, О.О. Петрову), будівельної компанії «Мастербуд» та технагляду (М.Ф. Хайрулліну), Мирославі Мамонтовій та всім, хто причетний до створення нашої освітньої установи.

Мої колеги! Ми всі різні, але мета у нас одна. Вдячна вам за те, що Ви створюєте школу, в якій діти бажають вчитися і у яких сяють від щастя очі.

Сьогодні ми розбудовуємо школу, в якій дійсно розкривається і комфортно почуває себе кожна дитина. А головне – вона отримує якісні фундаментальні знання за національними та міжнародними стандартами!

 Адже за п'ять років у нас багато учнівських та вчительських досягнень. Це важка і кропітка спільна праця, створена справжньою командою однодумців. І не дарма говорять, що команда створюється протягом п'яти років!

Globe International School – це команда! Далі буде ще крутіше!

З повагою, директор Діана Савченко.