ПОДІЯ
Літній табір GreenLand
09.07.2019
Літній табір GreenLand
Літо - маленьке життя. А ще це найкраща пора для спілкування з природою. Це час, коли діти мають можливість зняти психологічну напругу, що накопичилася за рік, уважно подивитися навколо себе і побачити що дивовижне вже поруч з ними.

Перша зміна екологічного табору була присвячена темі: «Чиста вода». Залученню дітей в екологічну діяльність сприяли такі заняття як: щоденні ранкові активні зарядки; "тиха година" англійською мовою на свіжому повітрі; детективна агенція з темою "Рятування людства"; пошук екоресурсів тощо.

Наші діти брали участь в біологічному проекті з дослідження океану. Дізнавалися які є нові види тварин та самостійно спорудили батискаф.

У таборі були створені всі умови для розкриття творчого потенціалу дитини, її самореалізації. Діти із задоволенням відвідували заняття з конструювання, Minecraft та 3D art.

Наші маленькі дослідники зміцнили своє здоров'я, закріпили знання про природу та зрозуміли необхідність дбайливого ставлення до неї. За час відпочинку в таборі хлопці та дівчата здобули величезний багаж яскравих вражень і приємних емоцій.

Ми сподіваємось що зустрінемося з ними вже наступної зміни, темою якої буде "Високі скелі".