ПОДІЯ
13.02.2018
GLOBE - Cambridge International School
Globe International School отримала від Cambridge Assessment International Education підтвердження про повну відповідність всім вимогам для входження в глобальну мережу Cambridge International Schools.
Вже сьогодні наша школа пропонує білінгвальну систему освіти дітям 5-11 років з міжнародним визначенням освітніх рівнів.

Для цього у школі впроваджена і діє Кембриджська навчальна програма й міжнародна система оцінювання (Cambridge International Examinations), що забезпечує довіру до якості освіти та визнання отриманих дипломів і атестатів.

Учні молодших класів початкової школи  навчаються за програмою «Cambridge  Primary». У 6-му класі вони складають  іспити  «Cambridge Primary Checkpoint», у 9  класі - Cambridge Secondary 1 Checkpoint.

Учні старших класів середньої школи  навчаються за програмою «Cambridge  Secondary 2» і по її завершенні в 11-му класі  складають іспити на здобуття Міжнародного  сертифікату про загальну середню освіту  (International General Certificate of Secondary  Education — «IGCSE»), який умовно є  аналогом українського свідоцтва про  загальну середню освіту.

Свідоцтва про отримані освітні рівні  визнаються університетами та  роботодавцями країн Європейського Союзу,   Північної Америки, Північної Африки, ПАР, Австралії та Нової Зеландії.

Школа є членом Ради міжнародних шкіл (Council of International Schools — «CIS») та спільноти Кембриджських шкіл (Cambridge international schools network). Крім цього, Globe International School є авторизованим підготовчим центром складання Кембриджських іспитів з англійської мови, які відповідають загальноєвропейській системі оцінки мовної компетенції (Common European Framework of Reference for Languages).

Окрім партнерства з міжнародними освітніми системами, школа є акредитованою Міністерством освіти і науки України та має офіційний дозвіл імплементації міжнародних програм у навчальний процес.

Наші учні навчаються також і за національними стандартами освітньої системи України, опанування якої дає можливість здобути вищу освіту у вітчизняних вищих навчальних закладах.

Така білінгвальна система освіти дає можливість поєднувати національну освітню програму із міжнародною та зараховувати отримані за ними результати навчання як ДПА та ЗНО.

Більш детальну інформацію ви можете дізнатися за телефоном 050-413-33-88.

Завжди раді Вас бачити в нашій родині!