ПОДІЯ
Підсумки конкурсу World Ecolabel Day
10.12.2020
Підсумки конкурсу World Ecolabel Day
Нарешті підведені підсумки Всеукраїнського конкурсу для вчителів з нагоди відзначення Дня екологічного маркування (World Ecolabel Day) в якому взяли участь 1576 вчителів з усіх регіонів України.

Конкурс стартував на початку жовтня. Конкурсні роботи приймались до 15 листопада. Критеріями оцінки були обов’язкова практична реалізація педагогічного задуму з власними учнями (наявність відео-фото матеріалів); оригінальна авторська ідея сценарію; активна участь дітей у заході; спрямованість заходу на поінформування інших учнів і дорослих про значення екологічного маркування.

Перемогу отримали найцікавіші кейси, з високим рівнем якості педагогічної роботи яка викликала зацікавленість учнів до теми, розкрила творчий потенціал та підвисила рівень їхньої екологічної компетентності.

Нам приємно відзначити, що ІІІ місце в конкурсі посів наш вчитель початкових класів Семеног Тетяна Миколаївна, яка отримує диплом переможця і грошову премію в розмірі 10 тис. грн. 

Також всі переможці конкурсу будуть подані у встановленому порядку до державних нагород. Крім цього, за підсумками конкурсу буде створений фільм з презентацією робіт кращих кейсів, інтерв’ю членів Конкурсної комісії та наших зарубіжних партнерів. Прем’єра відбудеться у січні 2021 року.

Вітаємо Тетяну Миколаївну з успіхом!