ПОДІЯ
Перший тиждень навчання
09.09.2020
Перший тиждень навчання
1 вересня - знову разом! Формат свята не звичний, але такий довгоочікуваний! Рідні обличчя, посмішки, море радості, квітів.
Протягом тижня нам надходило дуже багато дзвінків. Перше питання, яке задають зацікавлені батьки - як у нас організовано навчання у нових умовах. Вирішили зробити звіт. Розказуємо та показуємо.

Перший урок навчального року був інформаційний про Covid-19. Вхід до школи розділений на 2 зони: окремо для учнів 1-4х класів, окремо – для учнів 5-11 класів та персоналу школи. Вхід до школи дозволено тільки в масках, окрім дітей початкової школи.
На входах працюють чергові, які перевіряють наявність маски та роблять термометрію персоналу школи. На входах всі учні та персонал обробляють руки антисептичним засобом.

По школі всі, окрім дітей молодшої школи, пересуваються в масках. Усі коридори розмежовані розміткою для організації двостороннього руху. На кухні, в класах, в гігієнічних кімнатах є бактерицидне мило, антисептичні засоби, паперові рушники, інструкції з миття рук та поведінки. На кожному поверсі є чергові, які слідкують за тим, щоб на перервах провітрювалися класи. У кожному класі є бактерицидні рецеркулятори повітря.

Якщо дозволяють погодні умови - уроки проводяться на вулиці. Батьки проводжають своїх крихіток лише до дверей школи. У школу вхід дозволений лише учням та персоналу. Технічний персонал тричі на день прибирає усі приміщення школи та обробляє всі поверхні.

Фотозвіт: