ПОДІЯ
Дистанційне навчання природничих наук
25.05.2020
Дистанційне навчання природничих наук
Онлайн-навчання в 5-10 класах вже на фіналі і ми продовжуємо звітувати. Сьогодні черга природничих наук – хімії, фізики, біології та географії.

Викладання цих предметів забезпечують справжні аси – Олена Кучер-Томченко, Галина Моргун, Андрій Турчик, Антоніна Фесуненко.

За традицією уроки хімії та біології відбуваються з використанням різноманітних освітніх платформ. Наприклад, освітній сайт «На урок» дає можливість швидко провести тестування і відразу перевірити його, а платформа Kahoot дозволяє це зробити ще й в ігровій формі. Вчитель фізики не цурається використовувати навіть соцмережу Instagram.

Крім того, вчителі природничих наук активно використовують різноманітні віртуальні лабораторії, різноманітні 3D моделі, що стають в пригоді, наприклад, при вивчені анатомії людини. Не забуваємо й про лабораторні, практичні, самостійні й контрольні роботи, які виконують ретельно у різноманітних редакторах. Також виконані письмові завдання учні надсилають на платформу Google Classroom.

Завдяки ресурсу explore.org учні виявляються долученими до вебкамер, встановлених в різноманітних екосистемах нашої планети. Наприклад, камери в гніздах птахів дають змогу спостерігати в режимі реального часу за життям птахів, що робить уроки з зоології в 7-х класах більш захопливими та цікавішими.

Побувати в природничих музеях світу не виходячи з дому? Google Arts & Culture дає таку можливість! Віртуальні тури найкращими музеями світу стають в пригоді при вивчені багатоманіття світу в 10-му класі.