ПОДІЯ
Школа впроваджує наступний рівень міжнародної програми - Cambridge Lower Secondary
03.02.2020
Школа впроваджує наступний рівень міжнародної програми - Cambridge Lower Secondary
У січні 2020 року «Міжнародна школа Глобус» отримала дозвіл від Міжнародної системи оцінювання Кембриджського університету (англ. Cambridge International Examinations) на впровадження наступного рівня міжнародної освітньої програми: «Cambridge Lower Secondary Checkpoint» (Stages 7 to 9).

Cambridge Lower Secondary є перехідним етапом для отримання повної середньої освіти, сприятиме розвитку навичок та ключових компетентностей упродовж перших трьох років навчання в середній школі з математики, англійської як другої мови і природничих наук.

Учні середньої школи, які навчаються за програмою «Cambridge Lower Secondary», по її завершені (9 клас) складатимуть міжнародний іспит (англ. Cambridge Lower Secondary Checkpoints exam). Екзамен був спеціально розроблений для того, щоб виявити слабкі й сильні сторони учнів, які навчаються за даною програмою, перед тим, як вони перейдуть на інший етап навчання.

Успішні результати цього іспиту дозволять продовжити навчання для здобуття міжнародного сертифікату про загальну середню освіту (англ. International General Certificate of Secondary Education—«IGCSE»), одного з найпопулярніших світових міжнародних екзаменів для дітей 14 - 16 років. Це шлях до отримання вищої освіти за кордоном.