ПОДІЯ
Cambridge Primary Checkpoint
29.10.2019
Cambridge Primary Checkpoint
Вже декілька років в Globe International School успішно реалізовується міжнародна програма Cambridge Primary та розпочато навчання за програмою Cambridge Secondary 1.

Ці програми значно розширюють можливості державних освітніх стандартів з провідних навчальних дисциплін та впроваджують кращі світові практики викладання.

У зв’язку із закінченням навчання учнів 7-с класу за програмою Cambridge Primary вперше в стінах нашого навчального закладу у жовтні 2019 р. учні склали іспити Cambridge Primary Checkpoint.

Тестові пакети, схвалені всесвітньою педагогічною спільнотою, базуються на міжнародній шкалі критеріїв оцінювання і містять весь комплекс необхідних маркерів для всебічного оцінювання знань учнів.

Checkpoint з предмету Cambridge Primary English as a Second Language складався з трьох послідовних етапів, що перевіряли мовну компетентність учнів та базові skills, освоєні протягом останніх років в нашій школі в атмосфері кращих практик якісної міжнародної освіти.

Завдання із предметів Cambridge Mathematics та Cambridge Science містили багато логічних вправ та міжпредметних задач.
Checkpoint дозволяє нам визначити сильні і слабкі сторони окремих учнів і планувати подальше навчання більш ефективно з урахуванням досвіду вивченого.