ПОДІЯ
Конференція кембриджських шкіл
24.09.2019
Конференція кембриджських шкіл
Globe International School стала єдиною школою з України, що відвідала міжнародну конференцію кембриджських шкіл, в якій взяли участь сотні вчителів і директорів шкіл з усього світу.

Педагогічний форум відбувся 14-15 вересня в найстарішій приватній школі міста Кембриджа, що була заснована ще в 1615 році.
Цього разу конференція проходила під назвою «Оцінювання результативності: наскільки ефективні методи і прийоми роботи в нашій школі і класі» і стала простором для обміну знаннями та досвідом, майданчиком доя обговорення спільних проблем щодо поліпшення якості освіти.

В ході виступів, семінарів, практичних сесій основних спікерів директор нашої школи Діана Савченко та заступник директора Наталія Фріцлер отримали можливість вивчити питання вимірювання успішного викладання і оцінки вмінь та навичок.
Спікерами виступили професор педагогічного факультету Даремського університету Роб Коу, вчений з Університету освіти Гонконгу Джерард Калнінь, старший викладач Кембриджського університету Сью Бріндлі, виконавчий директор HM Education Consulting Ltd Хелен Морган тощо.

Учасники конференції міркували про те, як має виглядати справді успішний урок і як зрозуміти вчителю, що урок «вийшов». Обговорювали також питання особистого вчительського внеску в ефективність освітнього процесу. Окремо дискутували про ефективність педагогічних досліджень і про якісний зворотний зв'язок від учнів. І все це відбувалося в захоплюючій атмосфері співпраці з колегами-однодумцями.