ПОДІЯ
GIS - міцна та успішна освітня команда
28.08.2019
GIS - міцна та успішна освітня команда
Більшість завдань, що постають перед людьми, вимагають колективних зусиль. Формування єдиної успішної команди - процес тривалий і складний. Але завжди потрібно з чогось починати.

Сьогодні майже 60 працівників Globe International School взяли участь у тренінгу з командоутворення, розробленому адміністрацією.
Директор школи Діана Савченко впровадила кейси з пошуку спільних цілей та задач, які постануть перед командою в новому навчальному році та запропонувала командну гру на взаємодію між структурними частинами колективу.

Заступник директора з іншомовної освіти Наталя Фріцлер розробила проект Dream Team та модерувала пошук спільних цінностей. Командні ігри провели заступники директора Оксана Мазурчак та Наталія Шабаш.

Високоефективна робота команди повинна базуватися на поєднанні цілей, очікувань та результатів її діяльності як на організаційному рівні, так і на рівні кожної особистості.

Разом декілька осіб можуть досягти результатів, яких навіть ціною неймовірної напруги сил ніколи не може досягти людина поодинці.

Якою би не була талановитою, старанною, розумною особа, її можливості завжди обмежені. Робота в колективі, в групі благотворно позначається на результаті, на індивідуальній ефективності.

Наступний навчальний рік покаже наскільки нам вдалось створити міцний злагоджений та успішний колектив!

Більше фото за посиланням: http://gymnasium.com.ua/school_life/photo/433/