ПОДІЯ
Команда GIS перемогла на Всеукраїнському конкурсі з робототехніки LEGO
10.04.2019
Команда GIS перемогла на Всеукраїнському конкурсі з робототехніки LEGO
Вітаємо наших маленьких робототехніків, команду «Прибульці з планети GIS», з успішним поверненням з LEGO місії та здобутою перемогою. Кажуть: «Якщо дуже захотіти можна й в космос полетіти!» Так ми й зробили, полетіли 7 квітня до Місяця та повернулися з перемогою!

У першу неділю квітня команда з п’яти учнів 1-2-х класів «Міжнародної школи ГЛОБУС» виборювала перемогу у Фестивалі FIRST LEGO LeagueJunior, що більш ніж 5 років проходить в рамках «ROBOfirst – більше, ніж роботи».
У сезоні LEGO LeagueJunior 2018/19 років школу представляли: Супруненко Поліна (1-С клас), Куцовський Платон (1-С клас), Рожок Платон (1-С клас), Заремба Дар’я (2-А клас), Зарина Софія (2-С клас) та тренер команди переможців, викладач робототехніки та 3D моделювання Володимир Ткач.

Команда «Прибульці з планети GIS» отримала нагороду у номінації «ефектна презентація», що є для нас надзвичайно почесною відзнакою, оскільки це був перший досвід участі нашої початкової школи у робототехнічних конкурсах. Ще й до того, наші першопрохідці були чи не наймолодшою командою серед всіх учасників.

Дякуємо всім батькам наших зірочок, які відповідально віднеслися до підготовки виступу діток. Окрема подяка нашим LEGO-феям. Вони не тільки весь час були разом з нами й турбувалися про всіх учнів, але й разом з нами вирішували складні інтелектуальні квести для отримання додаткових подарунків.

Так, наша перемога - це командна робота. Ми впевнені, що це тільки початок нашої LEGOісторії та STEM перемог!