ПОДІЯ
Методичний калейдоскоп із сторітеллінгу
11.03.2019
Методичний калейдоскоп із сторітеллінгу
Сучасний освітній процес має захоплювати, вражати та дивувати.

Вчителі GLOBE International School постійно шукають прийоми та методи роботи з дітьми, які б були цікавими, захоплювали, оживлювали освітній процес.

У серпні та грудні 2018 року педагоги GIS пройшли тренінгові заняття зі сторітеллінгу та почали впроваджувати цей метод у освітній процес.

Сторітеллінг – мистецтво захоплюючої розповіді та передачі за її допомогою необхідної інформації з метою впливу на емоційну, мотиваційну та когнітивну сфери слухача.

Адже діти навчаються подорожуючи зі своїми улюбленими героями, вчаться у грі, вчать складати власні історії. Учні початкових класів надзвичайно люблять слухати або розповідати свої історії.

Наприкінці лютого, на початку березня 2019 року у GIS на кафедрі початкового навчання відбувся «Методичний калейдоскоп», на якому вчителі початкових класів мали можливість поділитися своїми «родзинками» використання методу сторітеллінгу під час освітнього процесу.

Цікавим та неповторним був кожен виступ, адже цей метод наші вчителі використовують під час різноманітних уроків: і під час уроків математики, і під час уроків природознавства, і під час вивчення мов, під час читання тощо.