ПОДІЯ
Зимова проектна сесія
06.03.2019
Зимова проектна сесія
Проектна діяльність – одна з найперспективніших складових освітнього процесу, тому що створює умови творчого саморозвитку та самореалізації учнів. Самостійне здобування знань, систематизація їх, можливість орієнтуватися в інформаційному просторі, бачити проблему і приймати рішення відбувається саме через метод проекту.

Тобто навчання відбувається природним шляхом, ненав’язливо, адже ціль – не вивчити, а виконати завдання, отримати результат, що дійсно мотивує дітей. Наша школа є однією з найперспективніших і сучасних шкіл, і тому проектна діяльність є одною із основних складових навчального процесу.

Нещодавно в нашій школі пройшов захист проектних робіт – зимова сесія, в якій було представлено понад 16 різноманітних та цікавих робіт учнів 5-11 класів. Кожен проект був особливим і неповторним. Учасники у своїх роботах намагалися повністю розкрити тему, використовуючи різні інформаційні ресурси, програмні та технічні засоби.

Деякі проекти, які мали теми, що вже доволі знайомі для слухачів були представленні в іншому форматі, наприклад, у вигляді QR-кодів, інтерактивних плакатів, відеодослідів тощо. Учні із задоволення займаються проектною діяльністю, бо це цікавий, захоплюючий, творчий процес.