ПОДІЯ
Захист науково-дослідних робіт на міському конкурсі МАН
19.02.2019
Захист науково-дослідних робіт на міському конкурсі МАН
Наші старшокласники цього навчального року здобули багато призових місць на районному конкурсі-захисті науково-дослідних робіт Малої академії наук та гідно представили свої роботи на ІІІ (міському) етапі конкурсу в Києві.

В секції «всесвітня історія» свої актуальні дослідження представили учениця 10 класу Поліна Мотчана («Біохімічна зброя як засіб масового ураження людей в історії») учень 11 класу Еміль Мусієнко («Повсякденне життя молоді в СРСР у 70-80-ті рр. ХХ ст.»).

З цікавими роботами в секції «Історія України» виступили учениця 10 класу Владислава Демченко («Українська історія в шкільних підручниках Польщі, Білорусі та Росії») та учень 11 класу Макар Ротовський («Організація виборів до Українських Установчих Зборів (кінець 1917 – початок 198 рр.»).

Вперше в цьому році наші учні захищали роботи у секції «Правознавство». Учениця 10 класу Поліна Мотчана дослідила правове регулювання банківської таємниці в Україні крізь призму європейського досвіду.
Дякуємо учням за плідну та кропітку працю, відповідальне ставлення та активність. Чекаємо на оприлюднення результатів конкурсу.