ПОДІЯ
ExCel London Bett
29.01.2019
ExCel London Bett
ExCel London Bett - перше шоу року в галузі освітніх індустріальних технологій, яке об'єднало 850 провідних компаній, 103 start up компанії та більше 34700 учасників від світової освітньої спільноти з 131 країни, які зібралися разом, щоб натхненно обговорити майбутнє освіти, а також роль цифрових технологій та інновацій у забезпеченні процвітання освіти та гармонійного розвитку усіх стейкхолдерів навчального процесу: педагогів, батьків та учнів.

Globe International School представляли директор Діана Савченко та заступник директора Людмила Співакова, які ретельно вивчали контент освітнього заходу та можливості впровадження edtech у навчальний процес школи.

Для прикладу, Alef Education - глобальна концепція освітніх технологій, яка змінює сам спосіб освіти, збагачуючи шкільні програми технологічним досвідом навчання. BlueSky підтримує освітні організації у питаннях розвитку персоналу, професійного навчання та забезпечення якості освіти. Завдяки доступним хмарним технологіям Canvas вдається легко інтегрувати зміст, засоби та технологїї навчання.

Штучний та емоційний інтелект, ментальне здоров'я учнів, професійна акредитація вчителів, ефективний лідерський менеджмент, цифрова освіта, інтегровані платформи шкільного управління, корекційні рішення освітніх потреб тощо – питання, які мають бути вивчені, оптимізовані та імплементовані вже сьогодні для того, щоб навчання наших учнів було актуальним часу!
Трансформуючи освіту, ми створюємо майбутнє!

Більше фотографій: http://gymnasium.com.ua/school_life/photo/421/