ПОДІЯ
Програма Lions Quest
28.01.2019
Програма Lions Quest
Міжнародна школа Глобус почала реалізацію освітньої програми позитивного розвитку «Соціальні та емоційні компетенції ХХІ століття».

Програма об'єднує педагогів, батьків та громадськість із метою допомогти учням розвинути життєві компетенції та громадянські якості в безпечному, турботливому і стабільному середовищі.

Lions Quest («Соціальні та емоційні компетенції ХХІ століття») – це вмотивовані, розвинені та соціально успішні учні; це педагогіка партнерства, взаємна довіра, повага та позитивні стосунки в школі.

Ця програма допомагає оптимізувати процес навчання: школа і клас стає місцем, де вчителі, учні та батьки разом взаємодіють у дружньому середовищі, яке встановлює зв'язок між шкільними предметами та реальним життям.

Вона доповнює академічні шкільні програми, охоплює всі класи та надає педагогу чіткі, зрозумілі й повні настанови з досягнення поставлених цілей і завдань для уроків, батьківських зборів, інтеграції з предметами тощо.

Основою програми є соціально-емоційне навчання. Вона передбачена дл 1-8 класів і є схваленою МОН України для використання. На сьогоднішній день ця програма упроваджується в 98 країнах світу.