ПОДІЯ
Емоційний інтелект в системі освіти
23.12.2018
Емоційний інтелект в системі освіти
Міжнародна школа Глобус у суботу 22 грудня приймала поважних гостей - директорів, заступників директорів київських шкіл та всіх тих, кого цікавить тема змін в освіті.

Причина зустрічі - емоційний інтелект у навчально-виховному процесі. Наша школа вже сьогодні готова впроваджувати новітні практики емоційного інтелекту в українську освіту.

"EQ в прямому сенсі робить та створює наше життя. Сьогодні ця тема для мене особисто стала актуальною і я як керівник зрозуміла, що потрібні зміни. В наш час керівники повинні бути гнучкими, постійно шукати компроміси в своїх діях щодо колег, учнів, а тим паче батьків", - такими словами вікдрила свій воркшоп "Емоційний інтелект і надихаюче лідерство" директор GLOBE International School Діана Савченко.

Під час виступу Діана Володимирівна зосередилась на таких питаннях, як роль EQ в житті дорослих і дітей, значення емоційного інтелекту у різних сферах життя, техніках розуміння власних емоцій, стилях лідерства.

Після цього учасники могли обрати інші воркшопи, які провели наші представники адміністрації та вчителі. Когось зацікавила тема емоційного інтелекту під час підбору персоналу (Олег Постернак), когось тема когнітивного конфлікту та міжнародних стандартів навчання (Людмила Співакова). Учасники також мали можливість відвідати воршопи з тьюторингу (Наталія Шабаш та Світлана Бринзюк) та педагогічної комунікації як важливого чинника професійної ідентичності (Visalakshi Beeram).

Вчитися ніколи не піздно, особливо в питанні виховання та розвитку дітей. Майже на одному диханні учасники прослухали цікаву розповідь нейропсихолога, кінезіолога та тренера програми "Успіх у навчанні" Інни Засоби в рамках семінару "Єдність фізичного та ментального. Школа без стресу".

Завершився наш захід врученням сертифікатів, подарунків, "ed-ланчем" та привітанням з Новим роком та Різдвом Христовим.

Більше фотографій за посиланням: http://gymnasium.com.ua/school_life/photo/417/