ПОДІЯ
День гідності та свободи в школі
06.12.2018
День гідності та свободи в школі

4 грудня 2018 року більше, ніж 180 дітей та вчителів «Міжнародної школи ГЛОБУС» взяли участь у Міжнародному дні гідності й свободи. З 2006 року цей соціальний проект проводиться у 70 країнах світу, участь у ньому беруть майже 700 000 осіб шкільного й студентського віку. Цього року 1350 українських навчальних закладів в період з 21 листопада по 9 грудня приєдналися до цієї події.

Захід розпочався виступом директора школи та кураторів проекту, де учні познайомилися з міжнародним досвідом проведення "Дня Гідності". Потім учасники розійшлись по класах, де мали можливість переглянути відео, дискутувати та розповідали свої історії про гідні вчинки. 

Діти з задоволенням писали та малювати собі "листи у майбутнє”, де виклали свої мрії та плани на наступний рік. Учні середньої та старшої школи пригадували гідні вчинки зі свого життя та знімали про це відеоісторії. Ми впевнені, що цей захід змусив наших дітей задуматися, що "бути гідною людиною дуже важливо і потрібно зберігати свою гідність попри будь-які обставини". 

Наша школа вперше приєдналася до цієї події, але ми плануємо продовжувати цей досвід і надалі. Зараз всім країнам потрібні лідери, люди, які відкриті до діалогу, що ґрунтується на повазі й підтримці. І ми підтримуємо та розділяємо мету створення цього дня.

Більше фотографій за посиланням: 
http://gymnasium.com.ua/school_life/photo/415/