ПОДІЯ
Тиждень біології та основ здоров'я
06.12.2018
Тиждень біології та основ здоров'я
З 26 по 30 листопада у Globe International School під керівництвом вчителя біології Андрія Турчика пройшов предметний тиждень біології та основ здоров’я. Протягом тижня відбулися різноманітні заходи, в яких взяли участь учні 5-11 класів. Заходи були як індивідуальні, так і колективні.

Учні 5-б класу організували виставку мотиваційних еколого-просвітницьких плакатів.Учні шостих класів показали свої знання та вміння працювати в команді, змагаючись в біологічному квесті «Ерудит». Також учні 5-х класів навчились робити екологічні годівнички для зимуючих птахів нашого міста. Учні 7 класу подивились унікальний документальний фільм «Розум тварин», дізнавшись наскільки брати наші менші можуть дивувати людей своїми розумовими здібностями.

 Також учнями старших класів були підготовлені та представлені проекти різноманітної біологічної тематики. Наприклад, дев’ятикласники презентували міждисциплінарний проект «Прогресії в природі», де наочно показали слухачам, що біологія та математика взаємопов’язані науки.

В четвер, 29-го листопада, нашу школу відвідав відомий український вчений, полярник Трохимець Владлен Миколайович. Науковець розповів дітям про свою зимівлю в Антарктиді у 2007-2008 рр. Учні дізнались про нелегку роботу українських вчених на українській антарктичній станції Академік Вернадський, та отримали відповіді на всі свої запитання.

З понеділка 26-го листопада стартували два турніри: з настільного тенісу та онлайн-гри Kahoot для учнів 5-11 класів. Ігри ще тривають, тому про подробиці та переможців турніру буде повідомлено пізніше.

Дякуємо всім за участь!