ПОДІЯ
Моя професія - юрист
13.11.2018
Моя професія - юрист
9 листопада 2018 року в приміщенні Конституційного суду України відбулася урочиста посвята учнів 9-10 класів, які успішно пройшли в студенти проекту «Моя професія - юрист».

Міжнародна школа «Глобус» була представлена ученицею 10 класу Мотчаною Поліною. Більше сотні школярів надсилали свої есе на правову тематику та змагались за місце у проекті. До фіналу дійшли тільки 54 учасники, серед яких, саме учениця нашої школи, посіла одне з перших міст.

Кожному з п’ятдесяти чотирьох старшокласників було вручено посвідчення учасника правоосвітнього проекту та план заходів, особисто очільником столичної юстиції Станіславом Куценко.

«Подібні заходи допомагають підвищити рівень правової підготовки учнів та надають можливість сьогоднішнім школярам наживо доторкнутися до діяльності правника, вивчаючи її зсередини під керівництвом справжніх професіоналів», - зазначає сама Поліна.

Правопросвітницький курс «Моя професія - юрист!» триватиме до травня 2019 року. Це чудова нагода отримаюти цікавий досвід та знання, які обов’язково стануть у нагоді, оскільки кожна людина повинна знати свої права та вміти їх реалізовувати.

Тож бажаємо нашій учениці успіхів, натхнення та сил для подальших перемог у поставлених перед собою завданнях!