ПОДІЯ
Директор школи взяла участь в світовій конференції Кембриджських шкіл
14.08.2018
Директор школи взяла участь в світовій конференції Кембриджських шкіл
На початку 2018 р. Globe International School увійшла до глобальної мережі Cambridge International Schools. Вже сьогодні наша школа пропонує білінгвальну систему освіти дітям 5-11 років з міжнародним визначенням освітніх рівнів.

Школи світу, які імплементують програму Cambridge international у свій освітній простір, наприкінці червня зібрались на всесвітню конференцію Кембриджських шкіл у Майямі (Сполучені Штати Америки). Тема конференціі - "Learning and achievement for all" («Навчання та досягнення для всіх») - об’єднала представників 140 країн світу.

Єдиною школою від України на конференції була Globe International School, делегацію від якої очолила директор школи Діана Савченко, яка на полях заходу відзначила, що «величезний досвід провідних кембриджських спікерів надихає дивитися на освіту по-новому».

На конференції були розглянуті такі питання, як навчання, орієнтоване на учня, самоосвіта учасників освітнього процесу, розвиток когнітивних навичок учнів, емоційна грамотність, білінгвальна освіта тощо.

Найсучасніші педагогічні техніки та методики, новітні наукові дослідження провідних університетів, спікери всесвітнього рівня (Dr.Lucy Crehan, авторка Clevelands, Dr. Alison Borthwick, Cambridge Millennium Maths project, Dr.Peeter Mahisto, London institute of Education), досвід Кембриджських шкіл у впровадженні та керівництві дуальною школою, викладання CLIL (предметів англійською мовою), особливо Maths, яке набуває неабиякої актуальності сьогодні.

Відвідування такого рівня конференцій не є лише програмою на майбутнє. Це питання термінового сьогодення, щоб грамотно впроваджувати Кембриджські стандарти й освітні програми в навчальний процес Globe international school та створити ефективний білінгвальний освітній простір.