ПОДІЯ
Останній дзвоник
11.06.2018
Останній дзвоник
Багате святами життя людини. Одні повторюються частіше, інші рідше. І серед них є особливе, неповторне - Останній дзвінок. 31 травня у Globe International School відбулася урочиста лінійка, присвячена завершенню навчального року.

Хоча у випускників ще попереду складання зовнішнього незалежного оцінювання та випускний вечір, саме 31 травня вони востаннє почули шкільний дзвінок і танцювали прощальний вальс.

Під час урочистостей директор школи Діана Володимирівна Савченко підбила підсумки навчального року, привітала переможців олімпіад, конкурсів турнірів. Цього навчального року учні школи здобули 47 призових місць на районному рівні та 11 місць на міському.

Традиційно адміністрація навчального закладу напередодні Останнього дзвоника підбиває підсумки конкурсу «Учень року». Вперше це було зроблено окремо для класів початкової школи, окремо – для 5-10 класів.

Серед учнів 1-4 класів у конкурсі «Учень року» переможцями стали учні 4-х класів Платон Мамєдов (ІІІ місце), Анастасія Большакова (ІІ місце) та Марія Шамардіна (І місце). Серед учнів 5-10 класів місця розподілились наступним чином: ІІІ місце отримала учениця 5-Б класу Ольга Загребельна, ІІ місце – учениця 8 класу Вероніка Дружина. Ну а переможцем виявився учень 8 класу – Рустам Тошов. Нагадуємо, що за кожне призове місце в конкурсі учень отримує знижку на навчання відповідно 5, 10 та 15%.

У цей день до школи усі традиційно несли квіти і вбиралися у святковий одяг. Випускники вдягали стрічки як символ прощання зі школою, а першокласники бажали їм щасливого дорослого життя.

«Школярик добре кожен знає, що це навчанню року край, що це протоптана стежинка до школи нашої не раз, що це дорослості драбинка веде усіх нас з класу в клас», – віршували у мікрофони учні. Завершилось свято ігровим квестом та великим пікніком, в якому взяли участь разом всі учні, батьки та вчителі.

Більше фотографій за посиланням: http://gymnasium.com.ua/school_life/photo/390/