ПОДІЯ
Прощавай, початкова школа!
05.06.2018
Прощавай, початкова школа!
30 травня 2018 р. у Міжнародній школі Глобус відбувся «Випускний бал» учнів 4-их класів. Чотири роки тому, вони тільки прийшли до школи, а вже сьогодні – відсвяткували свій перший випускний.

Зовсім нещодавно, ці учні починали вчитися читати, писати та рахувати, але за 4 роки початкової школи вони встигли списати вже не один зошит, прочитати багато книжок, подорослішати, знайти нових друзів.

Теплого травневого дня в урочистій залі зібралися батьки, вчителі та працівники школи, щоб привітати випускників зі святом закінчення початкової школи та побажати їм нових звершень, досягнень у навчанні та світлого майбутнього.

Дівчата у вишуканих сукнях та елегантні хлопці вітали присутніх віршами, піснями, танцями. Прозвучали пісні українською, російською, англійською, французькою мовами. Вони були присвячені вчителям, батькам і шкільному життю. У всіх викликало захоплення та піднесений настрій виконання сценки «Уроки та перерви».

Традиційно, четвертокласники разом із батьками та класними керівниками випустили в небо кольорові кульки із побажаннями та мріями на майбутнє. Випускники були нагороджені дипломами про закінчення початкової школи. Батьків відзначили подяками за виховання дітей та активну участь у житті класу та школи.

У 5-ий клас школярі крокують впевнено, з міцними знаннями та бажанням досягати нового. Вітаємо випускників і бажаємо їм гарного літнього відпочинку, піднесеного настрою та якнайбільше приємних подій!

Більше фотографій за посиланням: http://gymnasium.com.ua/school_life/photo/391/