Міжнародна гімназія ГЛОБУС
ПОДІЯ
Екскурсія у Велику Британію
05.05.2018
Екскурсія у Велику Британію

Globe International School - це сучасна міжнародна школа. І, звісно, ми не могли не запланувати навчальну та ознайомчу екскурсію з Великою Британією.

Наші учні у супроводі вчителя англійської мови Вікторії Буць отримали чудову можливість втілити свою давню мрію в життя та відвідати столицю туманного Альбіону – місто Лондон.

Креативні заняття з носієм мови Джоном, спілкування з місцевими жителями та неповторна атмосфера старого міста допомогли подолати мовний бар’єр та наповнити пам’ять незабутніми враженнями та емоціями!

Група українських відкривачів проживала у передмісті Лондона, надзвичайно чаруючому та навіть трохи казковому місті Вокінгем, де вулиці не мають номерів, а лише милі назви: Goodchild road (вулиця слухняних дітей), Magnolia Lane (вулиця магнолій) тощо. Навіть кожен будинок має свою назву, наш - Tricorne House.

За тиждень перебування в країні Шерлока Холмса та Міс Марпл діти змогли насолодитися архітектурою, відомою на весь світ: Вестмінстерське Абатство, Вестмінстерський палац, Уайтхол, Букінгемський палац, Трафальгарська площа, палац Віндзор та інше.

Неймовірна історія та велич Лондонського Тауеру просто заворожила, а королівські дорогоцінності осліпили своїм блиском. Охоплені жагою пригод та безсилі, наші туристи забрели в парк Святого Джеймса, де рослинний та тваринний світ здивував великим різноманіттям.

Останній день запам’ятався захоплюючою подих поїздкою на оглядовому колесі – London Eye. Лондонське око має 32 закриті кабінки, що символізують кількість передмість Лондона. За 30 хвилин дітям відкрився безмежний простір з висоти пташиного польоту та вигляд на каламутні води річки Темзи.

Швидко пролетів час і ось вже в літаку над хмарами приємно було згадувати вечірні матчі в футбол та більярд, командні проекти, шоппінг та ранковий туман.

Більше фотографій за посиланням http://gymnasium.com.ua/school_life/photo/384/