ПОДІЯ
Наш вчитель - переможець міського етапу конкурсу "Вчитель року"
26.03.2018
Наш вчитель - переможець міського етапу конкурсу "Вчитель року"
21 березня 2018 року у Clobe International School відбулося урочисте привітання учасників та переможців Всеукраїнського конкурсу «Учитель року- 2018».

Цього навчального року найкращі вчителі боролись в чотирьох номінаціях: «Фізика», «Українська мова та література», «Німецька мова», «Фізична культура».

Всі конкурсанти, що брали участь у випробуваннях, продемонстрували високий професіоналізм, креативність, творчий підхід до викладання своїх предметів.

Цього навчального року вчитель німецької мови Globe International School Ольга Курганська виборола І місце на районному етапі конкурсу "Вчитель року". Але на цьому наші успіхи не припинились. Ольга Сергіївна отримала І місце у ІІ (міському) турі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2018» у номінації «Німецька мова».

На честь учасників конкурсу учні Globe International School приготували святковий концерт. Пронизливий вірш прочитала учениця 2-с класу Рєна-Олівія Алишанова, запальний танець поставили учні Тимур Денисенко та Ксенія Патріна. Своїм вокалом порадували гостей учениця 3-в класу Марія Кузнєцова та учениця 9 класу Ульяна Клімчук. На роялі складну композицію зіграла учениця 8 класу Вероніка Дружина. Впродовж зустрічі лунали теплі слова і привітання переможцям.

Фотографії заходу: http://gymnasium.com.ua/school_life/photo/380/