ПОДІЯ
Участь наших учнів в міському конкурсі-захисті робіт МАН
19.02.2018
Участь наших учнів в міському конкурсі-захисті робіт МАН

Науко-дослідні роботи - це тривалий і кропіткий процес підготовки учня. Цього навчального року наукове товариство Міжнародної школи Глобус плідно попрацювало. Чудові результати контрольних робіт, тренування і виступи на районному рівні, апробація в школі.

А 16 та 17 лютого 2018 р. учні Cambridge Globe International School захищали свої наукові дослідження вже на міському рівні Малої академії наук в секції "Історія".

Це були важкі дні. Опрацювання літератури. Безліч консультацій. Тренінги публічних виступів. Підготовка презентацій.

Учень 11 класу Ігнатюк Богдан провів дослідження історії радянського телебачення як засобу маніпуляції масовою свідомістю.

Гавура Олександр, учень 11 класу, присвятив свою роботу темі політичної пропаганди в системі освіти СРСР.

Владислава Демченко - наша учениця 9 класу - розповідала про Анну Ярославну - дочку Ярослава Мудрого та королеву Франції.

Актуальне дослідження зробив учень 10 класу Макар Ротовський. Тема його роботи: "Інформаційно-психологічні операції у Першій світовій війні".

Cambridge Globe International School - фабрика думки та нових наукових ідей. Наші діти формують образи майбутнього через повагу до минулого. Впевнений, що тепер кожен старшокласник нашої школи, що пройшов конкурс МАН - маленький інноватор, якому під силу великі зрушення в майбутньому.

Віримо у Вас!