ПОДІЯ
Освітній hub: педагогічна майстерність, техніка та етика
10.01.2018
Освітній hub: педагогічна майстерність, техніка та етика
4 січня 2018 р. в школі відбувся навчально-практичний семінар «ОСВІТНІЙ HUB: педагогічна майстерність, техніка та етика».

Вчителі поділились своїми напрацюваннями та досвідом роботи за останні роки. Вчитель початкових класів, спеціаліст вищої категорії Оксана Буздуган виступила із доповіддю щодо організації проектної роботи в початковій школі. Вчитель англійської мови Ольга Рай поділилась методами організації ігор на уроках мови. Вчитель російської мови Оксана Рекало свій виступ присвятила темі осмисленного читання на уроках літератури. Пізнавальний майстер-клас з культури мовлення провела вчитель-методист, спеціаліст вищої категорії, відмінник освіти України Наталія Бойко. 

Після перерви вчителі дізнались як розвивати дитячу цікавість (виступ вчителя вищої категорії Ірини Ющенко), як використовувати у практиці духовно-розвивальні технології (виступ вчителя-методиста, спеціаліста вищої категорії та вчителя української мови і літератури Інни Мігалкіної), як дотримуватися прав дитини та виховувати повагу до них у своїй роботі (виступ кандидата історичних наук, вчителя історії та правознавства Олесі Ліщинської).

Традиція навчально-практичних семінарів в школі буде продовжена. Більше фотографій за посиланням: http://gymnasium.com.ua/school_life/photo/373/