ПОДІЯ
Cambridge Primary: у ритмі часу
19.09.2017
Cambridge Primary: у ритмі часу
Сучасні діти значно відрізняються від попередніх поколінь. Перші уроки англійської у 1 класі Cambridge International Primary нашої школи для покоління Z. Вони не обов’язково поділяють погляди старших і без жодних хвилювань висловлюють своє задоволення. Вони вільні у своїх емоціях і вимагають безперечної поваги до себе. Вони самі вирішують: те, що пропонує вчитель їм дійсно цікаво?

Яке життя можуть обрати сьогоднішні першокласники? Як навчити їх бути успішними у тому майбутньому житті? І яке воно те майбутнє? Якою б не була відповідь, маємо вже сьогодні створити для нашого майбутнього покоління школу, яка буде для них сучасною і допоможе бути щасливими!

Для цього ми змінили комунікаційний формат взаємодії учня і вчителя. В 1-А класі на декількох заняттях вже зараз практикуємо фонематичне сприйняття англійської абетки, відпрацьовуємо аспірацію фонеми за допомоги гри у футбол з паперовим м'ячем.

Наші уроки гармонійно поєднують удосконалення навичок усного і письмового мовлення, розуміння усної та письмової мови, вивчення граматики, розширення словникового запасу, знайомство з культурними особливостями та звичаями країн, мова яких вивчається.

Єдиною мовою спілкування під час занять є іноземна (англійська, французька, німецька). Всі засоби спрямовані на те, щоб активне навчання іноземним мовам задовольняло різноманітні потреби наших учнів: сучасні підручники з аудіо- та відеопідтримкою, групи з невеликою кількістю дітей, колектив українських та іноземних викладачів, підібраних з урахуванням їх вміння викладати мову без використання рідної мови, мотивуючі заходи та персональне заохочення.

Все заради успішного майбутнього наших дітей! 

Більше фотографій за посиланням: http://gymnasium.com.ua/school_life/photo/348/