ПОДІЯ
7 кроків до перемоги!
13.02.2017
7 кроків до перемоги!

В рамках семінару «Синергія в освіті», який проводився у «Російсько-Українській гуманітарній гімназії» Деснянського району міста Києва, учні 8 та 10 класів разом з вчителем математики Оленою Миколаївною Стативкою та  вчителем фізики Галиною Миколаївною Моргун провели інтелектуальну інтерактивну гру «7 кроків до перемоги» для учнів середньої школи.

У грі змагалися сім команд. Кожна з них протягом хвилини розв'язувала цікаві завдання, в яких необхідно було виявити не лише математичні знання, а і вміння працювати в команді, критично і креативно мислити, швидко реагувати, вміти застосовувати теоретичні знання, толерантно поводитись із суддями та суперниками.

Запропоновані завдання були різноманітними: від нестандартних математичних та фізичних вправ на переливання та співставлення величин, командну швидку усну лічбу до складання слів з букв і картин. 

Показовим був виступ молодих вчителів математики і фізики району, які виявили неабияку ерудицію, а за креативністю та вмінням працювати в команді були далеко не останніми. Діти та вчителі не лише отримували задоволення від гри, а й навчали один одного.

Перемагає в таких заходах, звісно, дружба. Найкращими були  команди, в яких був правильно застосований синергетичний фактор.

Особливо хотілося відзначити учнів 8 та 10 класів, кожен з яких був одночасно експертом та суддею. Учениця 7 класу Вероніка Дружина відповідала за фоторепортаж.

Саме чудовий настрій кожного учасника заходу дозволяє зробити висновок про щасливе шкільне життя.